Een waaier
aan expertise.

Scroll

— Bij United Consulting™ begrijpen we dat organisaties vaak op zoek zijn naar professionals met een specifieke expertise. Als toonaangevende speler in de markt beschikken we over een breed scala aan consultants. Dankzij onze aparte business units behouden we een scherpe  focus op de behoeften van elke klant. Meer dan enkel het aanbieden van diensten, streven we naar het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

Finance & accounting

Alle finance and accounting zaken – van treasury, general ledger tot controlling… Dat is de expertise van onze junior en senior consultants bij United Finance.

Ontdek meer
Wat we doen - United Consulting

Human
resources

United HR zet je HR-processen op punt en ondersteunt ze. En dat doen we met professionals die gedreven zijn om op alle vlakken het beste resultaat te behalen. Van payroll, werving en selectie, administratie, employer branding tot training & development.

Ontdek meer
United Consulting collega's in overleg

Supply chain & logistics

Het geheim van supply chain consulting waar je op kan bouwen? Van procesoptimalisatie, productieplanning, inventory, warehousing tot supply planning. Daarvoor kan je terecht bij
United Supply Chain.

Ontdek meer
United Consulting one-on-one

Business
support

Binnen deze business unit zijn onze consultants gespecialiseerd in credit management, customer service, admin support en dossierbeheer. Ze blinken uit door hun communicatieve skills en analytisch vermogen.

Ontdek meer
United Consulting interview met consultant

Marketing & communication

De magie van eersteklas marketing consultancy? De kracht van straffe online storytelling, performance marketing, organisatieskills en creatieve campagnes? Dat ontdek je bij United Marketing.

Ontdek meer
Jim Clijmans

Interim
management

Een senior, manager of C-level professional nodig voor korte of lange termijn voor één van bovenstaande jobdomeinen? Dan kan je terecht bij United Interim Management.

Ontdek meer
Collega's bij United Consulting

Actief in heel Vlaanderen en Brussel

Als marktleider hebben we professionals en projecten over heel Vlaanderen en Brussel. Wat de kans op een sterke match meteen groter maakt. Benieuwd hoe we verder te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

We focus on people.

Onze professionals vormen het hart van onze organisatie. Daarom doen we er alles aan om hen te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke groei. Van talent coaching tot deep dive trainings. Van een sterk welzijnsbeleid tot unieke incentives. Van een waardegedreven bedrijfscultuur tot memorabele afterworks. Sounds like a plan? Ontdek onze carrièremogelijkheden.

Werken bij