Consultancy,
not as you know it.

Scroll

— Werken als consultant betekent dat je als vaste medewerker diverse projecten en opdrachten bij onze klanten uitvoert. Zo doe je in korte tijd ervaring op en maak je kennis met verschillende bedrijfsculturen. Variatie verzekerd! Je staat er echter nooit alleen voor: elke professional wordt ondersteund door een manager en een talent coach, die er samen voor zorgen dat je ontwikkelingstraject optimaal verloopt.

You are
never alone

Bij United Consulting™ maak je deel uit van een bruisende bedrijfscultuur, waar persoonlijkheid en zorgzaamheid centraal staan. Dankzij onze afterwork en opleidingstrajecten bouw je snel een hechte band op met collega’s. Bij United ben je dus altijd goed omringd.

Werken bij United Consulting in team

Once united,
forever united

Werken bij United Consulting™ versterkt relaties en biedt de kans om continu aan je netwerk te bouwen. Waarbij je vaak vriendschappen sluit voor het leven. Het is dan ook geen verrassing dat alumni regelmatig samenkomen of elkaar ondersteunen in hun verdere carrière. Eenmaal United, altijd United dus.

United Consulting afterwork
100% Belgisch & onafhankelijk

100% Belgisch & onafhankelijk

We zijn geen deel van een groot, buitenlands bedrijf en zijn niet beursgenoteerd. Hierdoor staan al onze beslissingen in het teken van duurzame groei voor onze medewerkers en klanten.

Marktleider in consulting

Marktleider in consulting

Als gevestigde speler bieden we aanzienlijke voordelen: een breed scala aan projecten, zowel in locatie als inhoud, en meer dan 25 jaar expertise in consulting, waardoor we goed begrijpen hoe de sector functioneert.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Bij ons geen strakke pakken en corporate cultuur. We zijn sterk gegroeid, maar van oorsprong nog steeds een familiebedrijf. En dat voel je meteen als je bij ons op kantoor komt. Een persoonlijke aanpak staat hier centraal.

Consultant - Jobs in finance & accounting
Jobs in

Finance & accounting

Als Finance Consultant kan je je verder verdiepen in accounting, GL (General Ledger), treasury, tax, cost accounting, business en financial controlling en compliance.

Ontdek meer
Consultants - Jobs in Human Resources
Jobs in

Human resources

Als HR Consultant verzorg jij HR zaken zoals payroll, recruitment, employer branding, compensation & benefits en talent development.

Ontdek meer
Consultant - jobs in supply chain en logistiek
Jobs in

Supply chain & logistiek

Als Supply Chain Consultant ben je actief op de logistieke afdeling van onze klanten om je te verdiepen in de processen die er spelen. Je bent een kei in planning en analyse.

Ontdek meer
United Consulting team - jobs in business support
Jobs in

Business support

Als Business Support consultant ga je bij één van onze klanten administratieve ondersteuning bieden aan het management bij dagdagelijkse operationele activiteiten.

Ontdek meer
Jobs in marketing en communicatie
Jobs in

Marketing & communicatie

Als Marketing Consultant neemt je de rol op van communicatiespecialist. Dat kan gaan tot het opzetten van Social Media plannen tot het beheren van een website.

Ontdek meer
Consultants - jobs in interim management
Jobs in

Interim management

Als Interim Manager heb je al heel wat ervaring op de teller. En ben je als freelancer aan de slag binnen één van onze jobdomeinen. Wij voorzien voor jou de ideale opdrachten.

Ontdek meer

Actief in heel Vlaanderen en Brussel

Als marktleider hebben we professionals en projecten over heel Vlaanderen en Brussel. Wat de kans op een sterke match meteen groter maakt. Benieuwd hoe we verder te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op