Trusted partner
in consulting.

Scroll

— Onze organisatie is al meer dan 25 jaar een begrip in de wereld van consulting. Als 100% Belgische speler, bekend om onze persoonlijke aanpak, krijgen we vandaag nog steeds het vertrouwen van honderden bedrijven.

1998Opgericht
in 1998

In een tijdperk waarin grote, internationale corporates de consultancywereld domineerden, nam onze CEO Johan Van Damme een bijzonder initiatief. Hij startte als Belgische speler een consultancy kantoor in finance & accounting. Het bedrijf kreeg meteen de wind in de zeilen.

United Consulting in meeting

2007Nieuwe unit
in HR

Na een periode van sterke groei nam de vraag naar HR-consulting toe, wat leidde tot de oprichting van onze tweede business unit. Deze tak ontwikkelde zich snel tot de marktleider in België.

United Consulting hoofdkantoor

2012Interim
management

Om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun zoektocht naar senior en C-level consultants, werd een speciale business unit opgericht voor interim management.

United Consulting collega's

2018Opening van
nieuw kantoor

Het hoofdkantoor in Niel onderging een volledige transformatie onder leiding van gerenommeerde architecten. Het eindresultaat? Een verbluffend toonbeeld van verfijnd, warm minimalisme.

United Consulting hoofdkantoor

2021Supply Chain
expertise

Enkele van onze cijferexperts werden steeds vaker ingeschakeld voor supply chain projecten. Dit resulteerde in de lancering van een geheel nieuwe business unit, gericht op de logistieke wereld.

United Consulting - wie we zijn

2023Jubileum
in de Bourla

In 2023 vierde United Consulting haar 25-jarig jubileum. Een onvergetelijk moment dat meer dan 750 gepassioneerde collega’s samenbracht in de legendarische Bourla, waar geschiedenis en toekomst naadloos samensmolten.

Jubileum United Consulting in de Bourla

2023optimale
ondersteuning

Veel van onze analisten werden betrokken bij ondersteunende processen, zoals facturatie, kredietbeheer en complexe administratie. Als reactie hierop werd een nieuwe business unit opgericht, gespecialiseerd in business support.

United Consultant - optimal support

2024inzetten op
marketing

Door de jaren heen kreeg marketing, zowel intern als extern, een steeds strategischere rol. Een vierde business unit, met focus op marketing en communicatie, werd opgericht.

Loyalty Manager bij United Consulting

2024De groep
wordt één

Onze verschillende business units smolten samen tot één robuust merk. Deze gebundelde sterkte leidde ertoe dat ons kantoor prominent aanwezig was op de voorpagina’s van vooraanstaande media.

United Consulting in de krant

Actief in heel Vlaanderen en Brussel

Als marktleider hebben we professionals en projecten over heel Vlaanderen en Brussel. Wat de kans op een sterke match meteen groter maakt. Benieuwd hoe we verder te werk gaan? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

We focus on people.

Onze professionals vormen het hart van onze organisatie. Daarom doen we er alles aan om hen te ondersteunen in hun professionele en persoonlijke groei. Van talent coaching tot deep dive trainings. Van een sterk welzijnsbeleid tot unieke incentives. Van een waardegedreven bedrijfscultuur tot memorabele afterworks. Sounds like a plan? Ontdek onze carrièremogelijkheden.

Werken bij